Produktionsuppföljning

WinPig och
PigVision mobile

WinPig är produktionsuppföljningsprogrammet för dig som vill ha koll och positivt utveckla din grisproduktion. Med kunskap och fakta, är det lättare för dig att ta rätt beslut vad som behöver göras i just din produktion. Ring oss, vi är gärna ditt stöd i allt från teknisk support och analys till praktisk tillämpning på gården.

Nyheter WinPig

2022-01-19 NYTT SLAKTERI I WINPIG – NYHLÉNS HUGOSONS

Nu kan WinPig även hämta hem slaktdata från Nyhléns Hugosons, så att du som levererar grisar dit kan få fram produktionsresultat och analysera dina siffror i programmet. Antingen registrerar du dina omgångar själv i WinPig eller så kan vi sköta knappningen åt dig via vår tjänst Produktion Slakt.

 

Kontakta WinPig Support för mer information!

2021-12-07 DIGITAL GRUNDKURS I WINPIG SUGG

Har du ny personal eller behöver du repetera de vanligaste registreringarna i WinPig Sugg?
Nu har vi släppt en digital kurs som visar hur du praktiskt utför olika moment i programmet.
På så sätt kan du se kursen när det passar dig, pausa när du vill eller enkelt återkomma för att
se den flera gånger. Klicka här för att läsa mer om kursinnehållet och för att anmäla dig till kursen.

2021-11-26 NYA ÖPPETTIDER I SUPPORT

Under en period framöver kommer supporten hålla öppet vardagar mellan kl 9-13, med start 6 december.
Det går även bra att mejla in sin fråga till winpig@gardochdjurhalsan.se
Svaren på de vanligaste frågorna finns alltid tillgängliga här på hemsidan, använd gärna sökrutan längst upp för att hitta det du söker.

2021-11-26 PRISLISTA 2022

Varje höst publicerar vi priser för våra program och tjänster under kommande år. Här hittar du uppdaterad prislista för år 2022. 

2021-10-26 QR-KODER PÅ SEMINDOSER

Nu finns det QR-koder på semindoserna från Svenska Köttföretagen. Se vår instruktion för att registrera dem i PigVision Mobile appen. 

2021-10-25 KOMMER DU INTE IN I PROGRAMMET?

Får du ett felmeddelande på annat språk när du ska öppna programmet? Detta kan hända hos dig som har programmet lokalt installerat, och betyder att du behöver uppdatera till en senare version. Du kan välja att göra detta genom att följa instruktionen på länken nedan. ELLER kan du kontakta oss för att få ditt program online. Det kostar inget extra och uppdateringar görs automatiskt. Fler fördelar är att kunna arbeta från flera datorer samtidigt och att använda sig av en app för registrering i stallet. Hör av dig på 018-126640 så berättar vi gärna mer!

2021-10-22 NY VERSION AV APPEN AGROVISION GROWERS

Agrovision har uppdaterat appen PigVision Mobile Growers. Den har fått ett nytt namn: Agrovision Growers och har fått en uppdatering i färg och layout. Funktionerna är desamma som tidigare och du använder samma inloggningsuppgifter. Du hittar appen där du brukar ladda ned appar.

2021-08-23 PIGWIN SUGG UPPHÖR TILL ÅRSSKIFTET

Vid årsskiftet upphör det gamla uppföljningsprogrammet PigWin Sugg att fungera!  Använder du, eller någon du känner, fortfarande programmet? Då behöver användaren kontakta oss under hösten, så vi kan göra om datan och lägga in den i WinPig. Tiden går snabbt så tveka inte att boka din tid redan idag! Ring oss på 018-126640

2021-06-15 TOPPLISTOR FÖR SVENSK GRISPRODUKTION 2020

Nu finns topplistorna för smågrisproduktion, slaktgrisproduktion och livdjursproduktion publicerade här.

Stort grattis till placeringarna!

2021-04-21 MEDELTALEN FÖR 2020 ÄR BERÄKNADE

De årliga medeltalen är publicerade och visar på produktionsförbättringar inom både smågris- och slaktgrisproduktion. Tack till alla som bidragit till beräkningarna. Ta del av medeltalen här:

Smågrisproduktion 

Slaktgrisproduktion

2021-01-27 INSTRUKTIONSFILMER PIGVISION MOBILE

Vill du veta mer om vår app PigVision Mobile Sows? Nu kan du få en inblick i appen genom våra nya instruktionsfilmer. Ett perfekt tillfälle för dig som vill lära dig hur du nyttjar appen på bästa sätt.
Se filmerna här

2021-01-22 INFO TILL DIG SOM ANVÄNDER WINDOWS 7

För drygt ett år sedan slutade Microsoft att supporta och utveckla Windows 7. Användare rekommenderades då att byta till Windows 10. På grund av detta kan vi inte längre leverera programuppdateringar av WinPig till Windows 7. Vi har förstått att en del kunder fortfarande använder Windows 7 och vill rekommendera er att ta hjälp av er IT-kontakt för att byta till Windows 10. Vi rekommenderar alla som har Windows 7 att göra en säkerhetskopia snarast eftersom den fungerande programversionen snart löper ut. Gör också en säkerhetskopia av WinPig innan en uppdatering till Windows 10. Behöver du hjälp eller har frågor får du gärna kontakta oss på supporten.

 

Dokument och länkar