Gård & Djurhälsan
  • Mina sidor
  • Kunskapsbank
  • Rådgivning & tjänster
  • Kurser
  • Obduktion
  • Nationellt ansvar
  • Kontakta oss
0
  • Får

    • Avel
    • Foder & utfodring
    • Hälsa & sjukdomar
    • Smittskydd
    • Gårds- & driftsledning
    • Pågående projekt
    • Nyhetsbrev FÅR
  • Gris

    • Avel
    • Foder & utfodring
    • Hälsa & sjukdomar
    • Smittskydd
    • Fruktsamhet & reproduktion
    • Gård- & driftsledning
    • Ekologisk produktion
    • Grispodden
    • Nyhetsbrev GRIS
  • Nöt

    • Avel
    • Foder & utfodring
    • Hälsa & sjukdomar
    • Smittskydd
    • Fruktsamhet & reproduktion
    • Ekologisk produktion
    • Gårds- & driftsledning
    • På slakteriet
    • Pågående projekt
    • Statistik
    • Nyhetsbrev NÖT
    • NötVloggen – alla våra nötfilmer
    • NötPodden
    • NötBloggen – en blogg om djurvälfärd
    • Nöttoppen – Ungtjur 2021
  • Övriga djurslag

    • Bison
    • Get
  • Får

    • Får Bas
    • Får Plus
    • Digital rådgivning
    • Parasitpaket till Får Bas
    • Får & Lammråd
    • SMART-Lammproducent
    • Foder & Lammproduktion
    • Foderanalys
    • Foderstatsberäkning/Foderkollen
    • Beställning av träckprovsmaterial
  • Gris

    • Gris Bas
    • Gris Plus
    • Utökad Hälsokontroll
    • Lean Lantbruk och effektiv gård
    • Lilla rådgivningspaketet
    • Stora rådgivningspaketet
    • Intensiva rådgivningspaketet
    • Digital rådgivning
    • WinPig
    • PigVision mobile
    • Produktion Slakt
  • Nöt

    • Nöt Bas
    • Nöt Bas Digital
    • Nöt Plus
    • Nöt Plus Digital
    • Nöt Topp
    • Nöt Foder
    • Nöt Flex
    • Digital rådgivning
    • Vaccikalv
    • Följeseden träckprov Vidilab, Nöt
    • Verktyg för produktionsuppföljning
    • Beställning av träckprovsmaterial
    • Smittsäkrad besättning Nöt
    • Kundavtal Nöt
    • PAG - Dräktighetsanalys på mjölk
    • Kalvakademin
    • Nötköttsseminariet 2022 ONLINE
  • Ladda ner & beställ

    • Blanketter & remisser
    • Broschyrer och informationsblad
    • Kurser, webinars, seminarium
    • Kontrollprogram
    • Obduktion
  • Vår service

    • Obduktion lantbruksdjur
    • Obduktion hobbyfjäderfä
    • Obduktion övriga djurslag
    • Gårdsobduktion Skara
    • Gårdsobduktion övriga landet
  • Hur gör jag?

    • Remiss
    • Information djurägare
    • Information veterinär
    • Transport till obduktion
  • Avgifter

    • Djurägaravgifter lantbruksdjur
    • Avgifter övriga djurslag
    • Destruktion SVA
    • Transporter
    • Ingår/ingår inte i en obduktion
  • Kontakt & laboratorier

    • Obduktionslaboratorier
    • Personal
  • Nyheter Obduktion

  • Kontroll- & övervakningsprogram

    • Smittsäkrad besättning gris
    • Koll på antibiotika – SvarmPat
    • PRRS hos gris
    • AD hos gris
    • Paratuberkulos hos nöt
    • Utegångsdjur utan ligghall nöt
    • Smittsäkrad besättning nöt
    • Klövkontrollen hos får
    • MV/CAE-programmet för får/get
    • Tuberkulos hos alpacka
  • Branschmedel

    • Får
    • Gris
    • Nöt
    • Svenska Djurbönders Smittskyddskontroll (SDS)
  • Projekt

    • Får
    • Gris
    • Nöt
    • Avslutade projekt Får
    • Avslutade projekt Gris
    • Avslutade projekt Nöt
  • Svensk köttproduktion

    • Dialog och nätverk
  • Hitta till våra kontor

  • Kontakta vår personal

  • Fakturainformation

  • Hem
  • Obduktion
  • Hur gör jag?
  • Vår service
    • Nytt om gårdsobduktioner
    • Obduktion lantbruksdjur
    • Obduktion hobbyfjäderfä
    • Obduktion övriga djurslag
    • Gårdsobduktion Skara
    • Gårdsobduktion övriga landet
  • Hur gör jag?
    • Remiss
    • Information djurägare
      • Obduktion laboratorium
      • Gårdsobduktion Skara
      • Gårdsobduktion övriga Sverige
    • Information veterinär
      • Obduktion av veterinärobducent
      • Instruktioner gårdsobduktion
    • Transport till obduktion
  • Avgifter
    • Djurägaravgifter lantbruksdjur
    • Avgifter övriga djurslag
    • Destruktion SVA
    • Transporter
    • Ingår/ingår inte i en obduktion
  • Kontakt & laboratorier
    • Obduktionslaboratorier
    • Personal
  • Nyheter Obduktion
  • Arkiv Obduktion

Hur gör jag?

När ett djur som har dött ska obduceras ska det placeras lättåtkomligt och skyddat från värme och andra djur. Planera transporten till laboratoriet och ring din veterinär för att få en remiss.

Mer information finner du i menyn till vänster.

Gård & Djurhälsan

Kontakta oss

  • Växel tel: 0771-21 65 00
  • info@gardochdjurhalsan.se
  • Alla kontaktpersoner

Om Oss

  • GDPR
  • Jobba hos oss
  • Org.nr 556190-4078

Rådgivning & tjänster

  • Får
  • Gris
  • Nöt
  • Kontrollprogram
  • Obduktion

Följ oss

  • FacebookFacebook
  • YouTubeYouTube
  • Nötpodden
  • Grispodden

Gård & Djurhälsan

  • Kunskapsbank
    • Får
    • Gris
    • Nöt
    • Övriga djurslag
  • Rådgivning & tjänster
    • Får
    • Gris
    • Nöt
    • Ladda ner & beställ
  • Kurser
  • Obduktion
    • Vår service
    • Hur gör jag?
    • Avgifter
    • Kontakt & laboratorier
    • Nyheter Obduktion
  • Nationellt ansvar
    • Kontroll- & övervakningsprogram
    • Branschmedel
    • Projekt
    • Svensk köttproduktion
  • Kontakta oss
    • Hitta till våra kontor
    • Kontakta vår personal
    • Fakturainformation